husmanskost

På Helsingegården så är restaurangen öppen vid förbokningar fredagar och lördagar samt vid förfrågan, midsommar till sista augusti. Öppettiden är 18-21 (köket stänger 20). Vi strävar efter att erbjuda husmanskost med främst lokalproducerade råvaror. Är ni ett större sällskap (minst 8 personer) så får ni gärna komma in med era önskemål kring meny och önskad middagsbudget så gör vi allt vi kan för att tillgodose dessa.

Vi har också alternativ för era mindre så att de också kan njuta av restaurangupplevelsen på Helsingegården.

Vår meny hittar du nedan. Observera att vissa rätter inte alltid serveras.
 

DRYCKER

Våra drycker omfattar alkoholfria drycker som Coca Cola, Fanta och Sprite samt öl, vin, kryddad och okryddad sprit. För att passa till maten har vinerna valts ut tillsammans med Järvsös lokala vinkonnässör - Bergs Lars som frekvent förekommer som oberoende skribent i vinsammanhang och som är medlem i Sveriges vinskribenters förening.

Vårt sprit- och ölsortiment är i första han lokala producenter som Helsinge Ångbryggeri, Organic Smash och Tevsjö Destilleri. Vi kompletterar med kända varumärken som alla känner igen.

Ni är självklart välkomna till restaurangen eller uteserveringen och ta nåt gott att dricka från vårt sortiment även om ni inte ska äta middag.

boka middag

Fyll i formuläret för att boka er middag på Helsingegården: